Adverteren op een Startpagina!

Adverteren op een startpagina kan een goed idee zijn als je meer bezoekers naar je website wilt trekken. Zit je ook met een website die te weinig bezoekers trekt op dit moment? Denk eens na over de verschillende adverteermogelijkheden die er zijn. Je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel je wilt adverteren en op welke manier. Door te adverteren wordt je website of webshop onder de aandacht gebracht van andere internet gebruikers. Het voordeel van startpagina’s is dat je gericht kunt adverteren. Je kunt namelijk een advertentie laten plaatsen op een startpagina die qua onderwerp gelijk ligt aan je website. Een geplaatste advertentie op een startpagina zorgt voor meer bezoekers naar je website, meer leads en sales en daarmee een hogere omzet.

Grafische en tekstuele advertenties

Voordat je gaat adverteren op een startpagina is het belangrijk om na te denken over de adverteerwijze. Je kunt namelijk met verschillende media adverteren. Wil je de bezoekers gaan aanspreken met grafische advertenties zoals afbeeldingen, foto’s of video’s of kies je liever voor een pakkende zin. Met deze laatste kies je voor tekstuele advertenties, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Als je voor een grafische advertentie kiest kun je kiezen uit verschillende advertentieformaten. Veel gekozen formaten zijn de wide skycraper (160x600, 300x600), leaderbord (728x90) en full banner (468x60). Zodra bezoekers op de advertentie klikken worden ze doorgestuurd naar je website of webshop. Het is verstandig om hierbij een specifieke “landing page” te creëren, zo komen ze doelgericht op je website terecht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die er zijn om te adverteren op één van de startpagina’s en wil je ook meer bezoekers ontvangen op je website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag hoe je kunt adverteren en voor welke prijs.